MAMIĆ PODIJELIO OTKAZE

Javnost čekala Jurčića, a dočekala Sinišu Jagodića!

 Damir Krajač / Cropix

ZAGREB - Javnost je čekala Jurčića, a dočekala Jagodića. Umjesto trenera koji je kotirao kao favorit za odlazak iz Dinama, Maksimirsku 128 napustio je njen glasnogovornik. Ili, kako bi to sam Jagodić volio naglasiti: član uprave za odnose s javnošću. Izlazna vrata iz maksimirskih odaja Mamić je pokazao i Gorani Mirko, a tandem je postao vlasnikom ‘sporazumnog prekida suradnje’. Drugim riječima, dvojac je postao bogatiji za otpremninu, a zauzvrat su se upisali u redovnike trapiste čija je glavna karakteristika - šutnja.

Neslužbeno, Mamić je krivnju za incident na press konferenciji poslije Šibenika, koju je sportski direktor prekinuo zbog ‘glupog’ pitanja, usmjerio na Jagodića i to je očito bila kap koja je prelila čašu. Jagodićeva ostavština u Dinamu prije svega je informacijski bedem s obzirom da je bivši Mesićev savjetnik vrlo uspješno zatvorio vrata gotovo svim klupskim informacijama.

Zanimljivo, nasljednik mu je ujedno i prethodnik s obzirom da je funkcija glasnogovornika dodijeljena Adi Kožulu. Hoće li Mamićev intimus biti tek privremeno rješenje ili se Kožul zaželio operative ostaje da vidimo. U svakom slučaju, nadamo se da neće preuzeti Jagodićevu omiljenu rečenicu: Nemamo komentar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 09:02