BIVŠI TRENER

Jurčić: Dvoboj sa Slavenom za mene je od posebne važnosti

Temisvar, Rumunjska, 011009.Stadion Dan Paltinisanu.Europska liga, 2. kolo.Temisvar - DinamoNa fotografiji: Krunoslav Jurcic trener Dinama.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Gorsic / CROPIX

Nogometaši Dinama putuju u Koprivnicu gdje će sutra od 20.15 odigrati derbi kola protiv Slaven Belupa. Ova je utakmica vrlo važna treneru Dinama Kruni Jurčiću koji je dvije godine proveo na klupi Slavena, a ovo mu je prvi dolazak u Podravinu vodeći neki drugi klub.

- Koprivnica je za moje igrače obična utakmica, ali za mene ipak posebna jer prvi puta dolazim u ondje kao trener drugog kluba - kaže Jurčić koji vrlo dobro poznaje koprivničku momčad.

- Dosta igrača se promijenilo, no ima četiri-pet igrača koje sam trenirao. Znam i trenera Dalića s kojim sam dobar prijatelj i znam njegovu filozofiju, a to nije obrana - kaže Dinamov strateg.

Na pitanje kako bi zaustavio Dinamo da je trener Slavena Jurčić je odgovorio:

- Naravno da neću davati savjete protivniku, no ja sam ga zaustavio. Bila je to utakmica koje se modri navijači ne žele prisjećati jer je završilo 5:2 za Slaven - veli Jurčić izrazivši nadu da će Dinamo u dogledno vrijeme igrati dobar nogomet i u finišu utakmice, periodu u kojem redovito pada intenzitet modre igre.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 18:15