NOVO POJAČANJE

Kevin Strootman iduće godine prelazi u Manchester United?

Kako navode otočki mediji Roma je prihvatila ponudu od 30 milijuna eura i samo se čeka kraj godine kako bi se transfer realizirao
ROME, ITALY - FEBRUARY 05: K evin Strootman of AS Roma scores the second team's goal during the TIM Cup match between AS Roma and SSC Napoli at Olimpico Stadium on February 5, 2014 in Rome, Italy. (Photo by Paolo Bruno/Getty Images)
 Paolo Bruno / 2014 Getty Images

Ovoga ljeta transfer nije realiziran, međutim prema pisanju britanskih medija nizozemski reprezentativac Kevin Strootman u siječnju iduće godine će preseliti u Manchester United.

Novi menadžer 'Crvenih vragova' Louis van Gaal obožava veznjaka Rome i pokušao ga je dovesti na Old Trafford. Međutim, Strootman se još oporavlja od teške ozljede, a United je previše potrošio, pa je ovaj transfer odgođen za zimu. Kako navode otočki mediji Roma je prihvatila ponudu od 30 milijuna eura i samo se čeka kraj godine kako bi se transfer realizirao.

Strootmanu su u ožujku 'popucali' ligamenti koljena zbog čega je propustio svjetsko prvenstvo u Brazilu, a na teren bi se trebao vratiti idućeg mjeseca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 04:31