PRORADIO 'KILLER'

Klasnić prvijencem donio pobjedu Boltonu!

Klasnić je u 86. minuti pogodio za 3:2 pobjedu svog Boltona
 AP

Ivan Klasnić dočekao je svoj prvi pogodak u dresu Boltona i to odmah pobjednički. Hrvatski nogometaš pogodio je za 3-2 u utakmici protiv Evertona u 10. kolu Premier lige.

Bolton je na svome Reebok stadionu poveo golom Chung-Yong Leeja u 16. minuti. Samo 11 minuta kasnije Gary Cahill je povisio na 2-0, ali uslijedili su problemi za domaću momčad.

Najprije je u 32. minuti na 2-1 smanjio Louis Saha, da bi u desetoj minuti drugog poluvremena izjednačio Marouane Fellaini. Ivan Klasnić je u igru ušao u 65. minuti umjesto Ricarda Gardnera, a četiri minute prije kraja pretvorio se u junaka utakmice.

Nakon asistencije Kevina Daviesa hrvatski je napadač s vrha šesnaesterca pogodio donji lijevi kut vratara Tima Howarda.

Boltonu je ovo treća pobjeda ove sezone u Premier ligi uz jednu odigranu utakmicu manje. Potpuno identičan učinak od tri pobjede, dva remija i četiri poraza ima i Everton.

Megson: Klasnić je fantastično pucao

Menadžer Boltonove nogometne momčadi osvrnuo se na pobjedu 3-2 protiv Evertona u 10. kolu Premiershipa, pa tako i na prvijenac Ivana Klasnića u dresu njegove momčadi.

- Već neko vrijeme nam je domaća pobjeda bila pred vratima, igrali smo dobro protiv Liverpoola i trebali iz te utakmice nešto izvući. Isto se odnosi i na susret protiv Tottenhama - kazao je Gary Megson, podsjetivši na 3-2 poraz od “redsa” i 2-2 remi sa Spursima.

- Današnja je utakmica za publiku bila sjajna, a ja sam zadovoljan rezultatom za kojeg mislim da je zasluženo postignut.

Gol odluke postigao je hrvatski nogometni reprezentativac u 86. minuti susreta, i to nakon što je u igru ušao s klupe.

Megson je njegov prvijenac u Premiershipu ovako prokomentirao:

- Prilikom ulaska na teren mislio je o samo jednoj stvari. Pucao je nešto prije prema suparničkom golu kada je možda i trebao dodati loptu Chung-Yongu. Ipak, zbog toga ga se ne može kritizirati, njegov je pogodak došao nakon fantastičnog udarca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 23:14