TRAŽE GA VELIKANI

Kupuj odmah! Poslije Eura bit će triput skuplji: Nakon Barce i Juvea, Hrvata želi i Simeone

Diego Simeone
 MICHAEL DALDER / REUTERS

Reprezentativac Hrvatske i trenutačno nogometaš talijanskog Sassuola, Šime Vrsaljko već je duže vrijeme na radaru najvećih klubova Europe. Nakon što su interes za njega pokazali Barcelona, Juventus i Inter, španjolski mediji navode kako bi ga 'Cholo' Simeone volio vidjeti na Vicente Calderonu iduće sezone.

U prilog tome da Vrsaljka žele samo najbolji klubovi na svijetu ide i činjenica da je Šime ove sezone ubilježo čak 33 nastupa u momčadi Sassuola u kojem pruža odlične partije. Također valja napomenuti kako je već neko vrijeme stadardan član Vatrenih, a izbornik Ante Čačić nije ga izostavio niti s popisa za Francusku. Španjolski dnevni list AS navodi kako su skauti Atletica prisustvovali na nekoliko utakmica Sassuola i bili su iznimno zadovoljni onime što su vidjeli.

Vrsaljko je velika želje Diega Simeonea i pokušat će ga dovesti već iduće sezone.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 19:03