TATA JE ZA OSTANAK

Lovren s Maldiva: Nisam opterećen, klub sve odlučuje!

'Nisam opterećen ponudama o kojima se priča. Koncentriran sam samo na Dinamo i početak priprema za sezonu. Želim biti u udarnih 11 i nastaviti ovu lijepu priču', veli Lovren
 Davor Pongračić / Cropix

Hoće li se Lovren prodati? Nije bio za prodaju. Kazao je to izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić. Na prodaju su Mandžukić, Etto, Vrdoljak i Tomić. Međutim, nakon najava ovakvih ponuda koje bi trebale stići, u Maksimiru se nečkaju. Dobiti za stopera takvu cifru zaista je odličan posao, zato se razmišlja da bi Lovren ipak mogao prema inozemstvu. Vraća se Igor Bišćan, ne bi trebalo biti problema na stoperskim pozicijama, pišu Sportske novosti.

SAZNAJTE SVE O SPORTU NA STRANICAMA SPORTSKIH NOVOSTI

Dejan Lovren nam se javio s Maldiva, gdje se odmara pred nastavak sezone.

- Maldivi su raj na zemlji! Ovo je stvarno čudo, idealan izbor za odmor.

A što bi bio idealan izbor za nastavak karijere?

- Nisam opterećen ponudama o kojima se priča. Koncentriran sam samo na Dinamo i početak priprema za novu sezonu. Želim biti u udarnih jedanaest i nastaviti ovu lijepu priču koja mi se dogodila ove godine.

Ako ipak stignu ponude koje je nemoguće odbiti?

- Što bude, bit će. U klubu sve odlučuju. Ja sam još igrač Dinama i u ovom trenutku na pameti mi je samo novi početak sezone u plavom dresu - zaključio je Lovren kazavši da se s Maldiva vraća u utorak.

Na tu smo temu mogućeg Lovrenovog odlaska porazgovarli i s njegovim ocem, Sašom, koji mu je bitni životni savjetnik.

- Znam samo za onu ponudu o kojoj je govorio gospodin Mamić i koja je odbijena. U klubu će najbolje znati. Ako baš tražite moje mišljenje, ja bih najradije da Dejan još ostane u Dinamu - rekao nam je tata Lovren.

Što će ponuditi sljedeći dani? Teško je kazati sa sigurnošću. Nama se pak čini da bi Dinamo mogao zgotoviti svoj najbolji posao u prijelaznom roku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 19:43