SKROMNI HRVAT

LUKA MODRIĆ NI RIJEČI O SEBI 'Najvažnije je da nam se vratio Sergio Ramos, on je strašno bitan za momčad'

'Protiv Barcelone moramo iskoristiti što više prilika i biti jedinstveni, kako u napadu, tako i u obrani'
 AFP

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić, koji je u nedjelju na utakmici s Levanteom prvi put nakon četiri mjeseca bio u početnoj postavi madridskog Reala, istaknuo je ulogu još jednog povratnika središnjeg braniča Sergija Ramosa u važnoj prvenstvenoj pobjedi.

Nakon tih pet dvoboja ovo je bio prvi u kojem je od prve minute mogao računati ne samo na Modrića, već i na pouzdanog srednjeg braniča Sergija Ramosa, čiju je važnost za igru Reala istaknuo baš Modrić.

"Strašno je bitno da nam se Sergio vratio. Njegova osobnost i kvaliteta su jako važni za našu momčad", rekao je Modrić u izjavi za Realov službeni internetski portal.

"Igrali smo dobro, pogotovo u prvom poluvremenu. Ovo je bila vrlo važna pobjeda koja će nam pomoći u pripremama za dvoboj s Barcelonom", izjavio je Modrić te otkrio kako bi se igrači Reala trebali postaviti u nedjelju na Nou Campu:

"Oni će držati loptu, a mi se moramo koncentrirati na našu igru. Moramo iskoristiti što više prilika i biti jedinstveni, kako u napadu, tako i u obrani."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 12:14