ALFA I OMEGA DINAMA

Mamić: Nećemo nikoga kupovati

Izvršni dopredsjednik Dinama potvrdio je razgovore u kojima se spominjalo Eduarda da Silvu

ZAGREB - Vijest da u Maksimiru razmišljaju o Eduardu brzinom munje raširila se metropolom. Međutim, dan poslije napadač Arsenala preko medija je poslao odbijenicu iako razgovori na tu temu nisu ni počeli. Nema sumnje da će njegov podsmijeh prema ideji povratka u klub u kojem je dosegao zvjezdani status ohladiti i Maksimir. Upućeni tvrde da je razdor između Eduarda da Silve i čelnika Dinama prevelik i njegov povratak čini se nemogućom opcijom u takvoj situaciji.

Zdravko Mamić potvrdio je da se u ponedjeljak na IO razgovaralo o napadaču Arsenala.

- Meni je žao što razgovori koje vodimo na klupskim sastancima pronalaze svoje kanale da izađu u javnost. Kada smo na sastanku IO govorili kakvi nam igrači trebaju, spomenuli smo Pranjića i Eduarda.

Prvi je potpisao za Bayern, dok se drugi prvog dana srpnja mora javiti na Wengerovu prozivku u London.

- Nećemo nikoga kupovati. Odustajemo od Sharbinija i Zeca. Pitaju me ljudi za Eduarda i Klasnića, ali ništa od toga. Vjerujemo u kadar koji posjedujemo i uvjereni smo u njihov uspjeh. Ako i bude nekih promjena, one će biti isključivo ‘kozmetičke’ - rekao je Mamić.

“Kozmetičke” promjene mogle bi u ovome slučaju značiti promjene na dva mjesta u momčadi. Uostalom, ako su Eduardo i Pranjić bili ogledni primjeri, onda je sasvim jasno da u Dinamu razmišljaju o lijevom boku i napadu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 01:03