SENZACIJA U MAKSIMIRU

Mamić vraća Eduarda u Dinamo?

Šturo štivo na internetskim stranicama Dinama o zasjedanju IO ‘modrih’ sakrilo je senzacionalnu nakanu vodstva Dinama

ZAGREB - Mandžukiću se u napadu na Ligu prvaka ovoga ljeta pridružuje Eduardo Da Silva. Vijest je stigla iz krugova bliskih Zdravku Mamiću u ponedjeljak navečer, nakon zasjedanja IO Dinama. Napadača Arsenala “modri” bi uzeli na jednogodišnju posudbu, što bi ih koštalo oko 1,7 milijuna eura, koliko iznosi njegova godišnja gaža.

Iako se čini mnogo, Dinamo definitivno može podnijeti financijski teret te posudbe, a Eduardu bi nastupi u Maksimiru odlično došli na putu povratka u staru formu. Ništa protiv vjerojatno ne bi imao niti Arsene Wenger, s obzirom da mu Arsenal ne može ponuditi kontinuitet utakmica. Svlačionica na Emiratesu prepuna je napadača. Imena poput Walcotta, Adebayora, Van Persieja, Aršavina i Vele nude jamstvo da bi jednogodišnje Eduardovo izbivanje prošlo bez većih problema što se tiče kvalitete.

Eduardov povratak zasigurno bi pozdravio i Slaven Bilić kojem Dudu treba poput suhog zlata u lovu na SP u Južnoj Africi, a kod navijača Dinama ionako ima status božanstva.

Jedina eventualna prepreka “come backu” mogao bi biti njegov odnos sa Zdravkom Mamićem, s obzirom da su nakon transfera pale poprilično teške riječi između njih dvojice. Međutim, poznajući narav izvršnog dopredsjednika Dinama, koji je svjestan da bi napadački tandem Eduardo - Mandžukić bio gotovo sigurna karta za proljeće u Europi, razmirice bi vrlo lako mogle (p)ostati stvar prošlosti.

Dinamo ne pušta Mandžukića



Izvršni odbor Dinama donio je nekoliko zanimljivih odluka. Spušta se rampa na sve transfere, što u prijevodu znači da će Mandžukić i Vrdoljak definitivno nositi dres Dinama u idućoj sezoni. Eventualni odmak od te odluke mogao bi se dogoditi u slučajevima Tomića i Hrgovića. Što se dolazaka tiče, “modri” definitivno odustaju od transfera braće Sharbini i Ermina Zeca, a jedina dva pojačanja Kruno Jurčić trebao bi dobiti na lijevom boku ( Manuel Pamić?) i u napadu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 00:38