VIŠAK NA ETIHADU

Manchester City Matiju Nastasića posudio Schalkeu

 getty images

Dogovorom Manchester Cityja i Schalkea 04 srbijanski nogometni reprezentativac, 21-godišnji Matija Nastasić, do kraja sezone će igrati za njemačkog prvoligaša, objavio je klub iz Gelsenkirchena putem twittera.

Srbijanski nogometni reprezentativac, 21-godišnji branič Matija Nastasić, koji je 2012. godine potpisao petogodišnji ugovor s Manchester Cityjem, do kraja sezone nosit će dres Schalkea. Nastasić se ove sezone nije uspio izboriti za mjesto u momčadi aktualnog engleskog prvaka i zabilježio je tek jedan nastup, još u kolovozu, kad je City poražen od Arsenala 3-0 u Community Shieldu, svojevrsnom engleskom Superkupu.

Nastasić će pojačati konkurenciju u obrani Schalkea koja je kapitulirala 21 put u 17 jesenskih bundesligaških kola. Klub iz Gelsenkirchena nalazi se na petom mjestu s 27 bodova, odnosno samo bodom zaostatka za trećeplasiranim Bayer Leverkusenom. Prve tri momčadi iz Bundeslige izborit će izravno plasman u Ligu prvaka, a četvrtoplasirani klub će u kvalifikacije. Natjecanje u Bundesligi nastavlja se 30. siječnja, a Schalke će dan poslije ugostiti Hannover.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:46