NEMA PROBLEMA

Maradona ne strahuje zbog Messijeve ozljede

'Strah je bio daleko veći nego što je trebao biti. Naravno, svi smo se preplašili, ja također, ali na sreću stvar nije ozbiljna'
 AP

Svijetom je u petak navečer prostrujila vijest zbog koje je cijela Argentina dovedena pred paničan strah. Naime, na treningu reprezentacije se ozlijedio Lionel Messi.

Najbolji svjetski nogometaš se, odrađivajući trening, žestoko sudario s kolegom Javierom Mascheranom, a deblji kraj u tom duelu je izvukao igrač Barcelone, koji je jedno vrijeme ležao, a potom uz šepanje napustio travnjak.

Najtamnije prognoze odmah su dovele u pitanju njegovo zdravstveno stanje, no vrlo brzo su svi "gaučosi" mogli odahnuti.

- Strah je bio daleko veći nego što je trebao biti. Naravno, svi smo se preplašili, ja također, ali na sreću stvar nije ozbiljna - izreferirao je izbornik Argentine Diego Maradona i nastavio:

- Bio sam im okrenut leđima kada se to dogodilo. Nisam vidio duel, ali očito su se nešto jače sudarili koljenima. Messi je prošao gore, ali ozbiljnih oštećenja nema. Evo, ako bude želio igrati već u ponedjeljak protiv Kanade može istrčati na travnjak. Liječnici su rekli da nema prepreke za to, no pitat ću Messija želi li to ili uzeti još koji dan pauze. Ma, jedino je bitno da je s njim sve u redu - završio je izbornik jednog od favorita skorašnjeg Svjetskog prvenstva na jugu Afrike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. studeni 2023 15:54