KOBNA ZADNJA MINUTA

MARIO MALOČA NOGOM RAZVALIO VRATA Igrači očajni: 'Ovo je strašno što se događa, ne vjerujemo...'

'Sretan sam zbog pogotka, ali što to vrijedi kada nismo dobili' - rekao je Andrija Balić
 CROPIX

Tuga, šok i nevjerivca na Poljudu. "Repriza" posljednjeg dvoboja istih protivnika na Poljudu kada je Dinamo od 2:0 za Hajduk došao do 2:3, također u 94. minuti, ubila je hajdukovce koji su željeli "modrima" nanijeti prvi prvenstveni poraz. Miješali su se žal i bijes. Pognutih glava ulazili su "bijeli" u svlačionicu. Kapetan Mario Maloča od bijesa je lupio nogom u vrata na ulazu u hodnik ispred svlačionica. Vrata su ostala čitava, ali nije ranjeno srce hajdučko kod "bijelih".

I ostali igrači Hajduka u nevjerici su komentirali konačni rezultat derbija:

Andrija Balić: Ne mogu vjerovati da nismo uspjeli dobiti utakmicu. Igrali smo dobro, bili smo bolji cijelim tiejkom susreta. Sretan sam zbog pogotka, ali što to vrijedi kada nismo dobili. Machado je nevjerojatno pogodio, malo nam je falilo do pobjede. Publika je bila odlična nosili su nas cijelu utakmicu, šteta što im nismo podarili tri boda.

Goran Milović: Nevjerojatno je kako nismo osvojili sva tri boda. Bez riječi sam zbog toga pogotka u sudačkoj nadoknadil. Već nam se drugu utakmicu događa protiv Dinama da gubimo bodove u zadnjim trenuciima. Ginuli smo cijelu utakmicu, borili se jedan za da drugoga i stvarno je šteta što nismo pobijedili. Machado je pogodio paučinu. Žao mi je navijača, zaslužili smo pobjedu.

Lovre Kalinić: Teško je bilo obraniti udarac Machada, zaista je pogodio vrhunski. Tužni smo nakon svega jer smo zaslužili pobjedu. Nismo ekipa koja zna leći po terenu i zadržati vrijeme. Dominirali smo cijelu utakmicu. Dinamo je bilo loš u odnosu na kvalitetu koju posjeduje.

Avdija: Vršajević: Bili smo koncentrirani cijelu utakmicu. Njihov gol je plod sreće, da sto puta Machado gađa, ne ne bi pogodio još jednom.

Marko Pjaca još jednom je pokazao svu raskoš svog talenta, ali se i Dinamo ponovno na Poljudu domogao bodova u sudačkoj nadoknadi.

- Tako nam se poklopilo u obje utakmice, ali trebali smo i danas osvojiti sva tri boda. Bila je to vrlo teška utakmica koju smo trebali riješiti još u prvom poluvremenu. Imali smo mnogo više šansi nego Hajduk. U nastavku smo malo pali i primili smo nesretan gol. Na kraju smo se sretno vratili – smatra Pjaca koji je u prvom dijelu imao najbolju priliku Dinama, no njegov šut obranio je Kalinić.

- Žao mi je što nisam zabio, ali bit će još prilika.

Hajduk?

- Nisu nas impresionirali igrom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. lipanj 2024 20:06