REZIME ISPADANJA

Matjaž Kek svjestan što ga čeka nakon debakla: 'Sigurno će biti neugodnih razgovora'

 Tom Dubravec/Cropix

Željko Kopić nakon prolaska u finale Kupa složio se da je trijumf protiv Rijeke njegova najveća pobjeda u trenerskoj karijeri.

- Ovo je definitivno nešto na što sam ponosan i što mogu potpisati kao svoj najveći trenerski uspjeh, ali opet ponavljam, momčad je ta koja je odradila fantastičan posao. Pokazali smo mentalnu stabilnost, odgovorili smo na svaki zahtjev. Došlo je i tih par minuta koje smo čekali, usmjerili smo tijek događaja na svoju stranu, u konačnici smo zasluženo pobijedili.

Možete li osvojiti Kup? - U polufinalu smo bili autsajderi, to ćemo biti i u finalu, ali ne želim da na bilo koju utakmicu idemo kao turisti - najavio je Kopić.

Rijekin trener Matjaž Kek bio je sažet u svojim dojmovima.

- Čestitam Slavenu od srca, i želim mu puno uspjeha u finalu. Zasluženo su dobili. Poslije 3:0 ne treba previše filozofirati, igrali smo baš onako kako ne bismo smjeli. Iskoristili su prostor, odbila im se lopta od vratnice, tako je to u sportu. Normalno da svi mi moramo preuzeti odgovornost, jer to je stvarno katastrofa, i velika isprika ide našim navijačima. Do kraja moramo osigurati Europu, a sigurno će biti neugodnih razgovora - poručio je Kek.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 20:48