KRIVI TAJMING

Menadžer Manchester Cityja 'okrivio' svog nasljednika:'Ne borimo se za naslov zbog Guardiole'

 Alex Livesey / Getty

Menadžer engleskog premierligaša Manchester Cityja Manuel Pellegrini smatra kako se 'Građani' zbog Pepa Guardiole ne bore za naslov prvaka.

"Krajem veljače pojavila se vijest o promjeni menadžera i o igračima koji će napustiti klub. Objava o dolasku Guardiole je loše utjecala na momčad. Nogometašima nije bilo lako čitati u novinama o tome tko ostaje, a tko odlazi. Tako se izgubi koncentracija," kazao je čileanski stručnjak.

City je u veljači i početkom ožujka upisao poraze od Leicester Citya (1-3), Tottenhama (1-2) i Liverpoola (0-3) i time praktički ispao iz utrke za naslov prvaka. Trenutačno je na trećem mjestu sa 60 bodova, 13 manje od lidera Leicester Cityja.

"Naravno, iz različitih razloga smo izgubili važne utakmice u veljači. Porazi od Leicestera i Tottenhama koštali su nas borbe za naslov jer nismo očekivali da ćemo izgubiti te utakmice," dodao je Pellegrini.

Čileanski stručnjak će na koncu sezone napustiti City, a njegovo mjesto će zauzeti Guardiola.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:58