SVE DUŽA LISTA OZLIJEĐENIH

Milan Badelj zbog loma ruke propušta ogled sa Švicarskom

Milan Badelj slomio je kost zapešća lijeve šake tijekom dvoboja HSV-a i Werdera te će se pridružiti sve dužoj listi igrača koji će biti prisiljeni propustiti prijateljski ogled Švicarske i Hrvatske u St. Gallenu. Badelju je šaka imobilizirana, a liječnički team HSV-a odlučit će naknadno o daljnjem tretmanu i mogućem operacijskom zahvatu.

Badelj je, inače, odigrao svih 90 utakmica za HSV koji je s 1:0 poražen od Werdera. Jedini pogodak na utakmici postigao je Zlatko Januzović u 19. minuti susreta.

Podsjetimo, zbog ozljeda su već ranije otpali Ivo Iličević, Igor Bubnjić i Niko Kranjčar, a izbornik je obveze oslobodio i Leona Benka nakon transfera u Kinu.

Na popisu kandidata ostala su tako još 22 imena, a u Švicarsku će putovati 18 igrača. Ogled Hrvatske i Švicarske je na rasporedu 5. ožujka u 20:30 na AFG Areni u St. Gallenu.

Popis reprezentativaca za utakmicu sa Švicarskom:

Vratari: Stipe Pletikosa (Rostov), Danijel Subašić (Monaco)

Braniči: Darijo Srna (Šahtar), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Dejan Lovren (Southampton), Danijel Pranjić (Panathinaikos), Gordon Schildenfeld (Panathinaikos), Šime Vrsaljko (Genoa), Ivan Strinić (Dnipro), Hrvoje Milić (Rostov)

Vezni igrači: Ivan Rakitić (Sevilla), Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Perišić (Wolfsburg), Mateo Kovačić (Inter), Mate Maleš (Rijeka), Ognjen Vukojević (Dynamo Kijev)

Napadači: Mario Mandžukić (Bayern), Ivica Olić (Wolfsburg), Eduardo Alves da Silva (Šahtar), Nikica Jelavić (Hull City), Ante Rebić (Fiorentina).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:00