DOBRE VIJESTI

MODRIĆ SE VRAĆA U SIJEČNJU? Ancelotti: 'Oporavak ide dobro, ali ne smijemo žuriti'

 getty images

Real Madrid sutra gostuje kod Almerije, ali Carlo Ancelotti je na press konferenciji uoči utakmice više pričao o zdravstvenom biltenu svoje momčadi nego o idućem suparniku. Prvi je na repertoaru bio James Rodriguez.

- Ima malih problema, ali trebao bi se vratiti vrlo brzo. U svakom slučaju, James će biti spreman za Svjetsko klupsko prvenstvo.

Drugi slučaj je ipak nešto kompliciraniji. Luka Modrić je stradao na San Siru, bilo je nekoliko prognoza što se tiče datuma njegova povratka, ali ipak najrelevantniji je onaj od samog trenera.

- Zadovoljni smo kako teče Lukin napredak. Danas je bio na fizioterapiji, a sutra ga čeka magnetska rezonanca. Vjerujem da će se uspješno oporaviti, iako će mu trebati vremena. Ne smije žuriti, ali pretpostavljam da će se Luka vratiti treninzima negdje sredinom siječnja.

Ancelotti je upitan kakva je situacija i s pojačanjima. Najviše se priča o Brazilcu Lucasu Silvi...

- Promatrat ćemo kako se oporavljaju Modrić i James te odlučiti poslije Božića što nam je činiti. Illaramendi je iskoristio svoju priliku i pokazao se dobrim na različitim pozicijama. Kroos također može igrati različite uloge, ali zasad nemamo potrebu micati ga iz njegove središnje pozicije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:52