BILIĆ OSTAO PRI SVOME

'Ne zamaram se što će biti u srijedu. Situacija nije normalna, ali sve ovo me dodatno motivira...'

'Moram priznati da situacija nije normalna, ali ja sam profesionalac, kao uostalom moj stožer i igrači. Možemo se i moramo izdići iznad ove situacije i u utorak pobijediti Latviju'
 Srećko Niketić/Cropix

Nakon (ne)prospavane noći Slaven Bilić u nedjelju je na konferenciji za novinare u Rovinju iznio identične stavove kao i u subotu. Od odgovornosti za poraz u Grčkoj ne bježi, ali...

- Ova neočekivana situacija poremetila je igrače, ali već sinoć smo dobro odradili trening i vidim po njima da smo spremni za Latviju. Moram priznati da situacija nije normalna, ali ja sam profesionalac, kao uostalom moj stožer i igrači. Možemo se i moramo izdići iznad ove situacije i u utorak pobijediti Latviju.

- Zapravo me ova situacija i motivira. Ne bježim od odgovornosti, kazao je Bilić.

Na pitanje smeta li ga činjenica da nitko iz vrha HNS-a nije u Rovinju Bilić je ekspresno ponudio odgovor.

- S nama je Srebrić. Uostalom, nitko u ovih pet godina nije ni bio s nama na pripremama tako da ne vidim problem u tomu što predsjednik saveza nije ovdje.

Bilić je izvjestio kako protiv latvije neće moći nastupiti Jelavić i Kalinić zbog ozljeda. Glasnogovornik Gavran rekao je da se ozlijeđeni navijača koji je stradao u Ateni uspješno oporavlja.

Od igrača su se na konferenciji za novinare ukazali Vukojević i Jelavić. Oba igrača dala su podršku izborniku.

- Zaslužili smo kritike. Igrali smo očajno, a rezultat je katastrofalan. Kritike nam naravno teško padaju. Svi smo krivi za ovo što se dogodilo, i igrači i izbornik. Nije na nama da razmišljamo što će biti u srijedu. Ne odlućujemo mi tko će biti izbornik.

USKORO OPŠIRNIJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2024 11:44