IRITIRA SUIGRAČE

'OČAJNI SAMMIR PSV ĆE GLEDATI S KLUPE' Sve dobre utakmice Dinamo je odigrao bez njega!

Kao da mu više nije stalo, kao da bojkotira trenera, klub i suigrače
 Ronald Goršić/CROPIX

Nije on, naravno, jedini krivac za loše rezultate i igre, sakriti sve ostale i uprijeti prstom samo u Sammira bilo bi nepošteno i neistinito. Mnogo je Dinamovih igrača izvan forme, teško je i nabrojiti sve one koji igraju ispod svake kritike! Međutim, činjenica je, Sammir kao nominalno najbolji igrač ove momčadi pod najvećim je pritiskom da svojom kvalitetom povuče suigrače iz krize, kad već ostalima ne ide da on bude taj koji će donijeti 'vrijednost više’.

A njegove su igre očajne, ne samo učinak već i dojam. Kao da mu više uopće nije stalo, kao da bojkotira, ne samo trenera, klub, suigrače, već i samoga sebe. Njegove se izvedbe, poput ove u Splitu ili one u Zadru više ne mogu niti gledati, kamoli komentirati. Nastupima iritira momčad, koja nakon svake utakmice sve više gubi živce s Filhom. Kako čujemo, u Maksimiru je dosta onih, na svim razinama, koji zagovaraju opciju da Ivanković protiv PSV-a opet krene bez Sammira. Pa što bude... Da bi više koristi mogao imati od jedne radne momčadi, koja će pokušati parirati trkom i disciplinom, nego od ovakvog Sammira.

Kažemo, nije Sammir jedini problem ove momčadi, ali je svakako velik. Uostalom, Ivanković teško može promijeniti 10 igrača, a jednog bi puno lakše odmijenio. Pogotovo što je sve manje slučajno da Dinamo najbolje utakmice igra bez Sammira, kao, primjerice, protiv Rijeke. I da je, u svim utakmicama koje je izgubio, Sammir bio u sastavu! Ovoj momčadi treba radikalan potez, pa ako se već igrači ne mogu sami probuditi, ako su toliko letargični, neki čak i nezainteresirani, onda je možda rješenje u Sammiru. Ali, ne na terenu, nego na klupi! Pa što bude...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2022 10:08