NA POMOLU VELIKI PREOKRET?

Odlične vijesti za Ademija: Stigli nalazi koji bacaju drugačije svjetlo na 'slučaj doping'!

 TomislavKristo/ CROPIX

Još u petak navečer stigla je vijest koja mu je tjerala osmijeh na lice. Trene r Zoram Mamić mu je, naime, otkrio da su stigli novi nalazi jednog neovisnog laboratorija koji mu idu u prilog! Prevedeno, sada stvari mnogo bolje stoje za Arijana Ademija uoči sjednice Disciplinske komisije UEFA-e, na kojoj će se razmatrati suspenzija od četiri godine.

O čemu se radi?

U laboratoriju je otkriveno da je megamin bio 'zagađen' nedopuštenim stanozololom prije nego što ga je Ademi konzumirao! Taj dodatak prehrani bio je prekriven nedopuštenim sredstvom u samoj proizvodnji te je takav stavljen na tržište.

Ako se informacije pokažu istinitima, i ako Disciplinska komisija UEFA-e prihvati nalaz laboratorija, moguće je da će Ademiju kazna biti smanjena, možda čak i potpuno skinuta. Kako god, sve ćemo znati do kraja travnja...

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2023 18:40