SREBRIĆ KAŽE

'Poljud je najozbiljniji kandidat za uzvrat sa Španjolcima'

Mladu je reprezentaciju Poljud posljednji put imao prilike vidjeti davne 1999. godine, kad su je predvodili Pletikosa, Deranja i Balaban
 Aleksandar Dimitrijević / Cropix

ZAGREB - Zvižduci nakon remija Hrvatske s Grčkom još odzvanjaju Maksimirom, a 'ulične priče' o Poljudu kao novom domaćinu reprezentacije sve su glasnije. Ali dok se čeka službena potvrda tih priča pojavila se nova, ona o mladoj reprezentaciji u Splitu.

Na susretu Zagreba i Splita u Kranjčevićevoj glavni tajnik Hrvatskog nogometnog saveza, Zorislav Srebrić, otkrio je informaciju koja bi mogla razveseliti Splićane.

- Poljud je najozbiljniji kandidat za dobivanje uzvrata mladih reprezentacija Hrvatske i Španjolske. Split bi time dobio jednu jaku službenu utakmicu - rekao je Srebrić.

Poljud nije bio domaćin mladoj reprezentaciji još od davne 1999. godine, kada je gostovao Portugal. Predvođeni Pletikosom, Deranjom i Balabanom mladi su 'vatreni' nadoknadili 0-2 iz prve utakmice, a u produžecima je upravo Balaban donio pogodak za pobjedu od 3-0 i plasman na Europsko prvenstvo.

Nadamo se kako će se tako nešto ponoviti i sa Španjolcima. Ipak je Poljud velik stadion, koji popune uvijek iznimno temperamentni, glasni i sportu odani navijači. Zato bi takav razvoj situacije svakako pomogao našim nogometašima nakon iznimno teškog ždrijeba dodatnih kvalifikacija za Europsko prvenstvo (U21) u Danskoj.

Dodatne kvalifikacije:

Španjolska - Hrvatska 8. listopada

Hrvatska - Španjolska 12. listopada

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:04