PREDVIĐANJE TALIJANA

RASPAD VELIKOG JUVENTUSA U momčad koja je zamalo šokirala Barçu stiže Mandžukić!?

Talijanski mediji pomalo završavaju s ‘vidanjem rana’ nogometašima Juventusa nakon izgubljenog finala Lige prvaka i okreću se kvalifikacijkoj utakmici ‘azzurra’ s Hrvatskom u petak u Splitu.

Paralelno, dakako, prate prijelazni rok u kojem, barem prema La Gazzetti dello Sport, Mario Mandžukić figurira kao druga opcija za Juveov napad, iza Higuaína. Torinski div još je lani želio dovesti Mandžukića, no hrvatski napadač se tada odlučio za Atletico.

S obzirom na vjerojatni odlazak Andree Pirla, Artura Vidala i Carlosa Teveza, Juventus bi u svojim redovima osim Mandžukića želio vidjeti i Samija Khediru koji se nije pretjerano naigrao posljednjih mjeseci u Madridu te Brazilca Oscara kojem također ne cvjetaju ruže u Chelseaju.

Kada su u pitanju špice i dovođenje napadača Vatrenih, iako je druga opcija Torineza, Talijani ističu kako je dolazak Mandžukića puno realniji scenarij s obzirom da je i jeftiniji od Argentinca Higuaina. Mandžukić se već duže vrijeme muči u Atleticu za koji nije zabio više od tri mjeseca dok s druge strane Napoli iduće sezone neće igrati Ligu prvaka što bi što bi kod Gonazala Higuaina moglo itenzivirati želju za odlaskom. Kako god bilo bit će vrlo zanimljivo pratiti buduća zbivanja u Juventusu i slaganje rostera za sljedeću sezonu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:06