MODRIĆEV TJEDAN ODLUKE

Real krenuo s pripremama, španjolski mediji se pitaju hoće li Luka debitirati protiv Galaxyja?

 Drago Sopta / CROPIX

U ponedjeljak u 8.15 ujutro Jose Mourinho je okupio nogometaše Real Madrida, a u 10 sati je s raspoloživim snagama krenuo i na prvi trening pred novu sezonu...

Portugalski stručnjak još uvijek ne računa na 11 igrača koji su sudjelovali na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini, te na Brazilca Marcela kojeg očekuje nastup na Olimpijskim igrama u Londonu. Na prvom je treningu Mourinho tako imao 13 igrača prve momčadi kojima se priključilo desetak juniora.

Prvi trening španjolskih prvaka bio je više analitičke naravi, dok će drugi, koji započinje u 17.30 sati, već biti radni. Prije odlaska na američku turneju Real će odigrati i dvije prijateljske utakmice - 24. srpnja protiv Ovieda, te 27. srpnja protiv Benfice u Lisabonu. Dan kasnije Madriđani putuju u SAD gdje će odigrati pripremne dvoboje protiv LA Galaxyja, Santos Lagune, Milana i Celtica. U zrakoplovu za SAD bi trebala biti kompletna momčad Reala, a španjolski se mediji pitaju hoće li među njima biti i Luka Modrić na čijem se dolasku iz Tottenhama još uvijek radi.

Marca je danas također ponovno objavila da je Modrić odbio novu ponudu Tottenhama po kojoj Hrvatu Spursi nude 100.000 eura tjedne plaće. Modrić je prema tvrdnji Marce po tko zna koji put odbio povišicu jer silno želi u Madrid.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 23:45