BEZ DLAKE NA JEZIKU

RONALDO OTKRIO SOČNE DETALJE 'U jednom trenutku je bio toliko crven od bijesa i rekao mi: Je*i se!'

 Getty

Cristianu Ronaldu trebalo je dugo vremena da s javnosti podijeli sočne pojedinosti iz svlačionice Manchester Uniteda, kluba čije je boje branio između 2003. i 2009. godine.

Alex Ferguson o Ronaldu ima izvrsno mišljenje, što dokazuje i činjenica da ga je uvrstio među četiri istinske svjetske klase koje je trenirao u svom 27-godišnjem periodu u Manchester Unitedu, ali to ne znači kako na mahove nije znao verbalno 'oprati' čak i slavnog Portugalca. Posebice se to odnosi na dane kada je Ronaldo tek stigao na Old Trafford iz lisabonskog Sportinga (2003. godine).

"Sjećam se ponekad kad bismo napravili nešto loše ili kad bismo izgubili utakmice da je Ferguson nogom šutirao stolce, kopačke, šutirao je sve, boce s vodom, pića…Tako bi se zacrvenio i rekao mi: 'Je*i se, trebaš dodati loptu…Bilo je nevjerojatno, ali bilo je dobro jer smo tako učili“, rekao je Ronaldo za magazin Four Four Two.

U razgovoru za isti magazin o Fergusonovom bijesu u svlačionici progovorio je i legendarni Ryan Giggs, aktualni pomoćnik Louisa van Gaala.

"Sjećam se kad bi me izribao na poluvremenu, a ja bih se zainatio i rekao sam sebi: 'U redu, sad ću mu pokazati'. I zaista bih igrao jako dobro u drugom poluvremenu, pa je tako brzo saznao kako ću reagirati na njegov gubitak strpljenja. To me pratilo idućih 20 godina“, rekao je Velšanin koji je dres 'crvenih vragova' nosio između 1990. i 2014. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 03:29