UKRAJINSKI MERCATO

SEOBA HRVATA NA ISTOKU U EUROPE Kalinić ide u Lokomotiv, Strinić je na prodaju, a Vukojević se vraća u Kijev

Sve bi trebalo biti jasno sljedećeg tjedna, postoje opcije za transfer. Zasad je moj status otvoren - kazao nam je Vukojević za kojeg Kijevljani traže 6 milijuna eura odštete

Hrvatski reprezentativac, napadač Nikola Kalinić sa suigračem, gruzijskim veznjakom Aleksandrom Kobahidzeom mogao bi prijeći u moskovski Lokomotiv, bivši klub Slavena Bilića. Vijest je osvanula na sajtu kluba iz Dnjipropetrovska, a napomenimo da je Kobahidze već igrao pod komandom Leonida Kučuka, novoga trenera "željezničara", dok je Bjelorus vodio kijevski Arsenal.

Istodobno portal Football.ua donosi vijest kako je vodstvo kluba spremno prodati hrvatskog reprezentativca Ivana Strinića i već mu traži zamjenu; zasad u toj ulozi kotiraju Vitorino Antunes iz Malage i brazilski veznjak iz kluba Serie A prvenstva Brazila.

S druge strane, Ognjen Vukojević vraća se u Kijev.

- U petak se javljam na pripreme Dynama. Razgovarao sam s predsjednikom Igorom Surkisom, rekao je da želi da ostanem, poznato je da imam ugovor još dvije godine, i to jako dobar.

No, to nije definitivno...

- Sve bi trebalo biti jasno sljedećeg tjedna, postoje opcije za transfer. Zasad je moj status otvoren - kazao nam je Vukojević za kojeg Kijevljani traže 6 milijuna eura odštete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 13:31