IZMEĐU DVIJE VATRE

Šimunić: Svi ti napadi na HNS utjecali su na našu igru. Uopće ne znam što se događa!

Izašao sam kod 2:0, ali mogao sam ostati još malo u igri. Nema veze, glavno da smo osvojili tri boda - rekao je Eduardo
Tel Aviv, 091010.Ramat-Gan Stadion.Kvalifikacijska nogometna utakmica grupe F izmedju Izraela i Hrvatske za Euro 2012 u Poljskoj i Ukrajini.Na slici: navijac Izraela utrcao u teren, pored njega Josip Simunic.Foto: Drago Sopta / CROPIX
 Drago Sopta / CROPIX

Vedran Runje odlično je čuvao hrvatska vrata. U početku je zaustavio tri opasna naleta Izraelaca.

- Bilo je teško kao što se i očekivalo. Na početku su domaćini stvorili nekoliko prilika, uspio sam to obraniti, kad smo se posložili bilo je mnogo lakše. Vrlo je važna stvar proći kroz ovakvu utakmicu.

Eduardo je bio razgovorljiv, kazao je kako bi Hrvatska bila zadovoljna da ju je netko prije nakon tri utakmice ponudio sedam bodova.

- Izašao sam kod 2:0 kada je utakmica već bila riješena, ali mogao sam ostati još malo u igri. Nema veze, glavno da smo osvojili tri boda.

Uglavnom su svi naši nogometaši govorili o toj značajnoj pobjedi te o sreći zbog ta tri osvojena boda. Tako je govorio i Ivan Rakitić.

- Tri boda su velika, dobro smo odigrali prvo poluvrijeme, drugo je bilo ponešto slabije ali smo kontrolirali igru i zasluženo došli do pobjede.

Josip Šimunić je također govorio o zasluženoj pobjedi Hrvata.

- Jako zahtjevna utakmica, ali kad se na kraju pobjedi onda čovjek mora biti sretan. Bili smo i pomalo neisigurni u početku, ali moram vam kazati da je na nas utjecalo mnogo toga, recimo ti stalni napadi na Hrvatski nogometni savez pa i na reprezentaciju. Ne znam što se događa. Možemo mi naravno mnogo bolje igrati od ovoga, ali sada moramo biti zadovoljni s ovom pobjedom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 00:35