TRANSFER VEĆ NA ZIMU

Sinovčić: 'Gdje će Santini? Pa u Split'

Pritisak i ultimatumi nikom nisu i neće donijeti ništa dobro. Maleš i Nižetić moraju smiriti tenzije i ne postavljati ultimatume - upozorio je Sinovčić čelnike Bijelih
 Andrej Švoger/CROPIX

Reno Sinovčić izgleda da je 'zakopao ratne sjekire' s Upravom Hajduka. Situacija oko produženja ugovora Subašića i Tomasova odvija se povoljno za Bijele, a vanjski suradnik Zadra pronašao je zajednički jezik s Hrvojem Malešom i Milom Nižetićem. Ipak, u razgovoru za 24 sata još jednom je ukazao čelnicima Bijelih gdje su pogriješili.

- Pritisak i ultimatumi nikom nisu i neće donijeti ništa dobro. Maleš i Nižetić moraju smiriti tenzije i ne postavljati ultimatume. Oni su u Hajduk došli jučer i odmah su mislili sve okrenuti na glavu. Ne ide to tako, preko noći. Vidjeli ste kako je Maleš ružno govorio o Balakovu, a gdje je sad? Kad se malo smire i počnu raditi posao onako kako su radili neki njihovi prethodnici, sve će leći na svoje mjesto - rekao je Sinovčić i otrkio da bi prvije strijelac HNL-a Ivan Santini već ove zime mogao otići na Poljud.

- A kamo će ako ne na Poljud?! Ako ga Hajduk bude želio i ako prije svega budu korektni, nema razloga da ne dođe u Hajduk - rekao je Sinovčić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 18:25