ISTOK MU JE SUĐEN

SLAVEN BILIĆ IZ LOKOMOTIVA SELI U DNJEPAR? Bivšem izborniku odbrojani dani u Moskvi

Kandidatura Slavena Bilića za klupu Dnjepra, u kojem bi bio trener našim reprezentativcima Nikoli Kaliniću i Ivana Strinića, tako je u Dnjipropetrovsku opet aktualna
 Drago Sopta/Cropix

Andrij Stecenko, predsjednik Dnjepra, najavljivao je dolazak Slavena Bilića u Dnjepropetrovsk još dok je bio hrvatski izbornik: "Rezultati su loši, nešto ćemo morati promijeniti. Jedan od kandidata za klupu Dnjepra je i Slaven Bilić."

Tada se nije dogodilo, "jača" je bila kandidatura trenera Juandea Ramosa koji je u Dnjepru od 2010., ali proteklih sezona španjolski trener nije podignuo ni jedan ukrajinski trofej, najviše se s Dnjeprom popeo do četvrtog mjesta i polufinala Kupa Ukrajine.

Ove sezone, Dnjepar je već nekoliko kola prije kraja prvenstva ispao iz utrke za Ligu prvaka i nezadovoljstvo u upravi kluba je proključalo.

Istodobno u Moskvi, piše Sovjetski sport, Slaven Bilić zapečatio je neuspješnu sezonu, bit će prisiljen otići iz Lokomotiva, i predsjednik Stecenko bacio je pogled prema Rusiji i hrvatskom treneru. Kandidatura Slavena Bilića za klupu Dnjepra, u kojem bi bio trener našim reprezentativcima Nikoli Kaliniću i Ivana Strinića, tako je u Dnjepropetrovsku opet aktualna. Inače, Dnjepar je nakon 28. kola četvrti sa 53 boda. Prvak je već, naravno, Srnin i Eduardov Šahtar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 15:01