MUČNA PROSLAVA NASLOVA

Šok za kraj avanture, Guardiola upro prstom: 'Bayern ima krticu, ali to nije više moj problem!'

 Reuters / Rafael Marchante

Trener Bayerna Pep Guardiola će na kraju sezone definitivno napustiti München, ali je zato Nijemcima prije svog odlaska poručio kako klub ima velikih problema u svlačionici koji će morati riješiti bez njega, jer kako kaže, to više nije njegova stvar.

Njemački dnevni list Bild ovog je tjedna donio vijest kako je Guardiola nakon eliminacije iz Lige prvaka bio ljut na Bayernovu liječničku ekipu, jer nije imao dobre informacije o brzom oporavku nogometaša Atletico Madrida Diega Godinakoji se na kraju ipak našao u momčadi Diega Simeonea.

Vijest o ljutnji Guardiole je s Bildom navodno podijelio neimenovani izvor izBayerna, a slično se dogodilo i 2013. godine kada su u javnost izašli Pepovi taktički planovi uoči utakmice protiv Borussije iz Dortmunda. Španjolski strateg optužio je još uvijek nepoznatog 'špijuna' koji šteti njegovom radu, ali ponajviše radu momčadi.

- Nisam iznenađen što je informacija izašla u javnost, to se često događa. Ali, ono što se događa u svlačinoici mora ostati u svlačionici. Onaj koji odaje informacije medijima ne shvaća da ne nanosi samo štetu meni, već i cijeloj momčadi. Ne znam o kome je riječ, ali nemam ga sada niti vremana tražiti, ali razumijem namjeru. Ta osoba želi povrijediti mene, momčad i klub. Ali to više nije moj problem - kazao jeGuardiola.

Pep je također otkrio kako je imao namjeru duže ostati u Münchenu.

- Kad sam dolazio ovdje nisam mislio da ću ostati samo tri godine. Ali, donio sam odluku i ipak ću napustiti Bayern. Mislim da je to dobar potez.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 14:03