MUKE VEZNJAKA

STIGAO POTPUNO ISCPRLJEN Ozljeda i El Clasico ostavili traga na Luki Modriću

Uzmemo li u obzir četiri mjeseca pauze, sasvim je logično upitati se; je li Modrić spreman?
 Damir Krajac / CROPIX

Nakon što je završio još jedan El Clasico, u kojem je Barcelona na kraju zasluženo svladala Real Madrid, Luka Modrić se suočio s posljedicama tri virozna dana.

Iscrpljen od vrlo teških 89 minuta, koliko mu je (previše!) odredio trener Carlo Ancelotti, hrvatski se reprezentativac u pratnji Carvajala dugo mučio dok je ispunio obvezu antidoping kontrole. No, još je više bio opterećen groznicom koja ga je napala, kao logičan slijed njegova aktualnog zdravstvenog stanja...

Još u petak Modrića je lomila viroza, uz grlobolju, ali nije htio preskočiti ni trening, a još manje put u Barcelonu i nastup u El Clasicu. Uz pomoć liječnika riješio je dio problema i, kako se pokazalo, pružio sat vremena sjajne igre i potom 25 minuta disanja na škrge.

Uzmemo li u obzir četiri mjeseca pauze zbog teže ozljede tetive kvadricepsa, uz njegovo ukupno sadašnje fizičko stanje, sasvim je logično upitati se; je li Modrić doista spreman za nastup u subotu protiv Norveške? Točnije rečeno:, nije li riskantno u tako kratko vrijeme odigrati tri utakmice?

KOMPLETAN TEKST PROČITAJTE U SPORTSKIM NOVOSTIMA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 13:34