KLUPKO SE RAZMOTAVA

ŠTO TU NE ŠTIMA? Sklopio posao života, prebio trudnu suprugu, razvod će ga koštati 10 milijuna!

 Screenshot: Facebook

Turskog centarfora Buraka Yilmaza još zovu i Kralj, ali nije se nimalo kraljevski ponio prema svojoj trudnoj supruzi Istem koja ga je optužila za fizičko zlostavljanje. Obiteljsko nasilje jedan je od osjetljivijih oblika kaznenog djela, pa je Istem Yilmaz zatražila razvod braka i odštetu od vrtoglavih 10 milijuna eura! U braku su dvije godine, imaju dvogodišnju kćer Nazli, a na putu je i drugo dijete, jer Istem je trenutno u četvrtom mjesecu trudnoće. Nije upitno hoće li Burak imati novac, jer u Kini zarađuje 7 milijuna eura po sezoni, međutim nastao je veliki skandal.

Prema napisima turskih medija Burak Yilmaz (30), prvi napadač turske nogometne reprezentacije, pretukao je svoju trudnu suprugu s kojom već ima dvogodišnju kćerku.

Vijest je osvanula neposredno uoči Eura u Francuskoj na kojem je upravo Turska prvi suparnik Hrvatske 12. lipnja.

Yilmazova supruga inače je u četvrtom mjesecu trudnoće, a zbog nasilja supruga podnijela je navodno zahtjev za razvod braka i traži 10 milijuna eura.

Protekle četiri godine Yilmaz je igrao za Galatasaray, a od sljedeće će sezone igrati za Beijing Guoan.

Raspisale su se novine i portali s naslovima “reprezentativac pretukao suprugu”. Premda nema preciznog izvješća o težini ozljeda Burakove supruge, ne čudi veliko zanimanje medija, jer Burak Yilmaz prava je faca u turskom nogometu i sportu u cjelini. Nogometaš je koji je nastupao za četiri najveća turska kluba i na popisu je reprezentativaca za nastup na Euru u Francuskoj i jedan od najplaćenijih turskih sportaša.

Što na sve kaže 30-godišnji Burak Yilmaz?

- Istem je majka moje djece i najvažnije mi je da je zdrava i da mi djeca žive u miru. Bez obzira što se dogodilo ili što je napisano, bez obzira što će se dogoditi ili napisati, ja odustajem od daljnjih komentara - poručio je Yilmaz preko društvenih mreža.

Je li u pitanju namještaljka ili je zaista Yilmaz fizički maltretirao svoju trudnu suprugu, pitaju se turski mediji. Čudno im je što je Ismet Yilmaz prijavu podnijela četiri mjeseca nakon što je igrač prešao iz Galatasaraya u Beijing Guoan ostvarivši najbolju godišnju plaću u karijeri sa zaradom od 7 milijuna eura po sezoni. Za četiri godine ugovora Kralj treba dobiti 28 milijuna eura.

Kao Yilmazov “odvjetnik“ javio se jedan njegov prijatelj:

- Rekao sam mu da potpiše predbračni ugovor, upozorio sam ga da bi mogao ostati bez novca, jer to se mnogima već dogodilo sa ženama.

U cijeloj priči izostala je reakcija izbornika Terima koji se ipak više bavi svojom budućnošću nakon Eura, pitanjem kako će urediti relaciju s budućim klubom Galatasarayem.

Zasad nitko nije najavio da bi Yilmaz mogao ostati bez Eura zbog ozbiljne i neugodne optužbe. Dapače, privatne probleme treba ostaviti izvan reprezentacije, geslo je kojim se ograđuju u turskoj selekciji. Inače, posljednjeg dana priprema u Antalyi, Turci su snimili i svoju himnu za Euro. Nije gotovo dok mi ne kažemo da je gotovo, poručili su Turci u svojoj pjesmi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 13:12