NAPAD NA SUIGRAČE

TELLO SE RASPLAKAO NAKON MESSIJEVIH UVREDA 'Ti si nitko i ništa, ovdje si samo da bi igrao za mene!'

Ponižavanje suigrača na utakmicama i na treninzima navodno je prešlo u naviku najboljem svjetskom nogometašu, objavljeno je na španjolskom istraživačkom portalu El Confidencionalu

Cristian Tello navodno se jednom prilikom rasplakao na treningu Barceloninih nogometaša. Nije uspio podnijeti uvredu koju mu je nanio Lionel Messi...

Ponižavanje suigrača na utakmicama i na treninzima navodno je prešlo u naviku najboljem svjetskom nogometašu, objavljeno je na španjolskom istraživačkom portalu El Confidencionalu.

Španjolci tako pišu da je 22-godišnjem suigraču Messi jednom prilikom rekao:

"Što radiš? Ti si nitko i ništa. Dodaj mi loptu jer tu si da bi igrao za mene" - navodna je Messijeva izjava koja je potresla mladoga krilnog napadača, još više razočaranog što ga nitko od ostalih autoriteta u svlačionici nije uzeo u zaštitu.

Confidencial piše da su se Barçini igrači navikli na slične Messijeve ispade i da ih ignoriraju.

Nakon što je došao iz Udinesea za 26 milijuna eura, žrtva teškog Argentinčeva karaktera bio je, navodi isti izvor, i Alexis Sanchez.

"Toliko si loš da mi nije jasno kako možeš biti tako skup. Gol ne znaš zabiti, zato bolje dodaj meni."

Iako je objavljeni materijal prilično nepouzdan, incidenti koje je Messi tijekom proteklih sezona imao s Davidom Villom, koji se s njim javno konfrontirao tijekom utakmica optužujući ga više puta za sebičnost i odbijajući mu dodati loptu u određenim situacijama, mogli bi baciti novo svjetlo na zasad još uvijek savršenu Argentinčevu reputaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 09:42