LJUTI TRENER TOTTENHAMA

Tim Sherwood: 'Moji igrači nemaju karaktera!'

- Miljama smo udaljeni od Topa 4 ukoliko ne pobjeđujemo najbolje momčadi. Imamo previše kikseva - dodao je ljuti trener Spursa

Menadžer Tottenhamovih nogometaša Tim Sherwood nije mogao skriti nezadovoljstvo izvedbom svoje momčadi u londonskom derbiju protiv Chelseaja.

Nakon 4-0 poraza na Stamford Bridgeu oštro je kritizirao svoje igrače.

- Manjka nam karaktera i puno je onih koji su preljubazni prema drugima. Ne možete uvijek biti tuđi prijatelj. Ovo me boli, moramo pokazati više hrabrosti i igrači to moraju izvući jedni iz drugih. Ja ovo neću zaboraviti dok ne dođemo do autoputa. Neki bi mogli. Ima igrača na koje mogu računati i nekih na koje ne bi – rekao je Sherwood za Sky Sports.

- Miljama smo udaljeni od Topa 4 ukoliko ne pobjeđujemo najbolje momčadi. Imamo previše kikseva i ne možemo se pouzdati u to da ćemo pobjeđivati, uz dužno poštovanje, manje momčadi. Ljudi i u klubu misle da ćemo završiti među četiri najbolja...probudite se.

Ključni trenutak utakmice, isključenje Younesa Kaboula i doduđeni jedanaesterac za Chelsea Sherwood je vidio ovako:

- Nije bilo penala i nije bilo isključenja. Ali utakmica je završila nakon toga.

Nakon 29 odigranih utakmica Tottenham drži peto mjesto ligaške ljestvice s 53 osvojena boda. Trenutno četvrtoplasirani Manchester City ima 57 bodova, ali i 3 utakmice manje, dok trećeplasirani Arsenal ima 59 bodova, uz jednu utakmicu manje. U Ligu prvaka iz engleske Premierlige vode prva četiri mjesta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:29