ENGLESKI MEDIJI TVRDE

U SPLIT STIGLA PONUDA IZ LONDONA Tottenham nudi 6 milijuna eura za Antu Rebića

 Tom Dubravec/CROPIX

Prema pisanju Daily Maila vodstvo engleskog premierligaša Tottenhama ponudilo je šest milijuna eura odštete za napadača hrvatske U-21 reprezentacije i Splita Antu Rebića (19).

Na Parku Mladeži ne žele komentirati pisanje engleskih novina, no sasvim je jasno kako će 'novi Bokšić', kako tepaju Rebiću, uskoro napustiti Split. Pitanje je samo u koji će klub preseliti.

Veliki interes za usluge mladog napadača pokazao je i zagrebački Dinamo, no 'modri' teško mogu pratiti ponude sa 'zapada'.

- Rebić po svojoj kvaliteti odskače od lige. Naravno da bih ga htio u Dinamu, uostalom tko ne bi htio takvog igrača, rekao je nedavno trener hrvatskog prvaka Kruno Jurčić.

Rebića u svojim redovima želi vidjeti i Napoli, a spominju se još neki talijanski i engleski klubovi.

Rebić je ove sezone zabio 9 golova u 27 ligaških susreta. Na White Hart Laneu vide ga kao zamjenu za Emmanuela Adebayora koji je na izlaznim vratima kluba. Spursi ovoga ljeta žele pojačati napad, a osim Rebića kao moguća pojačanja Spursa spominju se u napadač Barcelone David Villa, Christian Benteke iz Aston Ville, te napadač brazilskog Internacionala Leandro Damiao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:06