BITKA ZA EUROPA LIGU

VELIKI SPEKTAKL NA KANTRIDI Čak 1200 navijača Stuttgarta stiže u četvrtak u Rijeku

Nije isključeno da se Rijeka u posljednjih deset dana mercata, ako padne kakva prava ponuda za najboljeg strijelca Benka, opet aktivira na ljetnome mercatu
 Tea Cimaš/CROPIX

U Stuttgartu živi 15 tisuća, a u široj gradskoj regiji 75.000 Hrvata. Ne znamo koliko Nijemaca živi u Rijeci, ali znamo da turista iz Deutschlanda ima podosta, a da je svoj dolazak iz Stuttgarta na Kantridu za četvtrtak najavilo 1.200 navijača. Tj., konkretnije, tisuću tifosa koji će na tribine i još dvjestotinjak tzv. VIP-ova (sponzori, prijatelji kluba i ostali). Naravno, turisti su ništa više od ilustracije. Ne vjerujemo da je u onom mahnitom lovu itko od putnika namjernika uspio doći do ulaznice!

Iz njemačke Druge lige se raspituju za Benka

Leon Benko bio je najbolje ocijenjeni igrač i najbolji strijelac Prve HNL prošle sezone, a ove je u 10 službenih utakmica dao 9 golova. I za Benka, logično, postoji interes (najnoviji iz njemačke Druge lige), no za sada je sve u domeni upita, ne i službenih ponuda. Otići bi mogao i mladi napadač Pilčić tako da nije isključeno da se Rijeka u posljednjih deset dana mercata, ako padne kakva prava ponuda za Benka, opet aktivira na ljetnome mercatu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 11:43