GOL NA GOL

VIDEO Bavarci sve bliže naslovu Bundeslige: Borussia pobjeđuje, ali Bayern ne kiksa!

 Reuters / Rafael Marchante

Lideri Bundeslige Bayern i Borussia Dortmund ubilježili su uvjerljive pobjede u 31. kolu, a Bavarci su sve bliže naslovu.

Bayern je s 2-0 prošao teško gostovanje kod četvrtoplasirane Herthe u Berlinu, a pobjedu su lideru donijeli pogoci Vidala i Coste.

Bayern uoči prvog susreta polufinala Lige prvaka protiv Atletica ima sedam bodova više od Borussie (D), koja je u subotu s 3-0 pobijedila u Stuttgartu. Golove su za "vrno-žute" postigli Kagawa, Pulišić i Mkhtarjan.

Augsburg je u borbi za ostanak upisao vrijednu pobjedu kod Wolfsburga (0-2), dok je Hannover izvukao bod kod Ingolstadta (2-2) nakon što su gubili s 0-2. Hannover je još uvijek zadnji s 22 boda, Eintracht ima 27, a Werder 31 bod na začelju.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:27