PARMA - CAGLIARI 2-1

VIDEO: DEBI ZA ZABORAV Duje Čop sudjelovao kod pogotka, ali Cagliari se oprostio od Kupa Italije!

 getty images

Bivši napadač Dinama Duje Čop, koji je u zimskom prijelaznom roku prešao u Cagliari, debitirao je u srijedu za svoju novu momčad u osmini finala Kupa Italije. Cagliari se porazom na gostovanju kod Parme (2:1) oprostio od Kupa, pa se trener Gianfranco Zola sad može u potpunosti posvetiti borbi za opstanka u Serie A.

Čop je prvo poluvrijeme bio potpuno nevidljiv, ali u drugom je pokazao mali dio svog repertoara. Kod izjednačujućeg pogotka krasno je petom izbacio u priliku Fariasa koji je, istina, promašio, ali odbijanac je pospremio Sau. Bivši igrač Dinama je mogao i zabiti da Sau u 80. minuti nije bio sebičan. Bila je kontra 'dva na jedan', ali napadač Cagliarija je odlučio sam riješiti akciju, a ne dodati usamljenom Čopu. Lob je izveo tako loše da je Mirante hladno pokupio slabašnu loptu....

Parma je povela pogotkom Palette u 45. minuti, gosti su izjednačili pogotkom Saua u 69. minuti, a konačni rezultat postavio je Rispoli u 84. minuti susreta. Oba gola domaćih su bila spektakularna. Parma će u četvrtfinalu igrati s pobjednikom ogleda Juventusa i Verone.



Parma vs Cagliari (2-1) Full Highlights ~ 14/01... by rubin7190

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 11:08