SPECIJALNA EMISIJA

VIDEO: EKSKLUZIVNO NA JUTARNJEM Mila Horvat i Goran Ivanišević predstavili novi projekt uoči spektakularnog početka Lige prvaka na Arenasportu

 

I ove će sezone utakmice nogometne Lige prvaka korisnici moći pratiti ekskluzivno na Arenasport kanalima ili putem pay per view usluge. Gigante poput Reala, Barcelone, Bayerna, Liverpoola i Juventusa ponovo ćemo gledati u pohodu na najcjenjeniji klupski trofej, a danas možete pogledati spektakularni dvoboj Barcelone i Juventusa.

Uoči tog sraza, na navedenim kanalima kreće specijalna emisija koju uređuje i vodi Mila Horvat, a koja će ugostiti mnoge poznate sportske djelatnike. Tako će biti uoči svih najzanimljivijih utakmica Lige prvaka sve do finala, koje se igra 26. svibnja 2018.

Sve o toj emisiji, kao i o najdetaljnijoj ponudi sportskih sadržaja, možete pogledati u ekskluzivnom streamu na portalu Jutarnji.hr i službenoj Facebook stranici Jutarnjeg uoči prve emisije, danas od 19.30 sati. Osim Mile Horvat, o tome će govoriti Goran Ivanišević i Richard Brešković iz HT-a.

- Prije 11 godina lansirali smo prvu digitalnu televiziju, a prije nekoliko mjeseci novu MAXtv platformu, televiziju nove generacije, sa većom kvalitetom i još boljim sučeljem. Sada naši korisnici mogu gledati TV ne samo na velikom nego i na malom ekranu - mobitelu. U Magenti 1 na mobitelu se može gledati sve sto ima na MAXtv-u. Trenutno imamo na MAXtv-u 13 programa posvećenih sportu, tu se prati sve što postoji iz nogometa, kao i ekskluzivno Liga prvaka utorkom - rekao je Richard Brešković, jedan od pokretača MAXtv-a i izvršni direktor marketigna HT-a.

Inače, na MAXtv-u će se moći pratiti i utakmice Europske lige, u kojoj ove sezone nastupa i prvak Hrvatske Rijeka. I ove godine gledatelji MAXtv-a u programima Arenasporta mogu pratiti prijenose svih kola sa po pet utakmica uz provjereno kvalitetne komentatore.

Golovi te najzanimljiviji trenuci sa svih utakmica moći će se u gotovo realnom vremenu vidjeti putem videonotifikacija s mobilne aplikacije TVizzy. Posrijedi je besplatna aplikacija uz koju će se najvažniji trenuci s utakmica moći pratiti na potpuno novi način. Samo dvije minute nakon ključnog trenutka u utakmici (postignutog gola, prilike, crvenog kartona…) na zaslone korisnika stići će notifikacija s videozapisom koji će se moći pregledavati čak i na zaključanom zaslonu.

Nastupe najboljih europskih klubova posjetitelji mogu gledati i u visokoj razlučivosti u sklopu Sportskog paketa i mogu se osjećati kao na stadionu s najboljom slikom i zvukom. Osim na MAXtv-u, prijenosi utakmica dostupni su i putem MAXtv To Go usluge koja omogućava gledanje TV programa na računalima, tabletima i mobilnim uređajima.

A ako i kada korisnici uđu u program Magenta 1, onda će dobiti i nove pogodnosti, jer u Magenti 1 nogomet je broj 1!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:53