SVAKA ČAST

VIDEO, FOTO: I PUTIN SE SPUSTIO MEĐU VATRENE Ruski predsjednik u nikad opuštenijim izdanju, pogledajte kako je spremno pozirao s našim igračima

 
 HNS Twitter

Ruski predsjednik Vladimir Putin uživao je u finalnom susretu Francuske i Hrvatske, a onda se i on spustio u svlačionicu Vatrenih.

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović dovela je ga među naše reprezentativce, a onda je nastala fotografija i video za povijest.

Inače, uoči finala Putin je i službeno je predao dužnost domaćina sljedećeg svjetskog nogometnog prvenstva katarskom emiru, šeiku Tamim bin Hamad Al Thaniju.

Putin se u Kremlju sastao sa šeikom Al-Thanijem i predsjednikom Međunarodnog nogometnog saveza (FIFA) Gianijem Infantinom.

"Ovo prvenstvo u Rusiji je bilo uspješno i siguran sam da će i naši prijatelji iz Katara organizirati Svjetsko prvenstvo na najvišem nivou", rekao je Putin.

Al-Thani je kazao da će prvenstvo biti najveći događaj u katarskoj povijesti, te je izrazio ponos što će postati prva arapska zemlja koja je dobila domaćinstvo mundijala.

Katar će organizirati prvenstvo 2022. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 07:22