'TO JE NORMALNO'

VIDEO: Nizozemcu nisu sve na broju! Nećete vjerovati što je trener Uniteda učinio novinaru

 youtube

Još samo koračić dijeli Leicester City od naslova engleskog prvaka nakon što su “lisice” u nedjelju preživjele gostovanje na Old Traffordu (1-1). Bajka Claudija Ranierija nije zaključena hepiendom u “kazalištu snova”, ali nije isključeno da će se to dogoditi već u ponedjeljak navečer nakon dvoboja Chelseaja i Tottenhama na Stamford Bridgeu.

I remi u ovom sudaru značio bi da “spursi” ispadaju iz šampionske utrke i da će posljednja dva premierligaška kola biti gola formalnost za vodeći klub lige koji se sprema okusiti titulu prvi put u 132 godine postojanja.

Nakon utakmice na Old Traffordu nekoliko riječi o samom susretu kazao je i trener Uniteda Louis Van Gaal. Nizozemca je iznervirala jedna situacija u kaznenom prostoru kada je Robert Huth za kosu povukao Marouanea Fellainija, a potom mu je ovaj uzvratio udarcem laktom u galvu.

- To je bila sasvim normalna reakcija - kazao je Van Gaal i potom povukao novinara za kosu ne bi li mu još više dočarao čitavu situaciju i objasnio zašto je njegov igrač tako reagirao.

- Sad sam vas povukao za kosu, kako se osjećate - pitao je Van Gaal novinara.

- Sve u redu, ali ne možete laktom udarati protivnika - odgovorio je novinar.

To je bila sasvim normlana rekacija. Čupati nekoga za kosu je dozvoljeno samo ako si mazohist - poručio je nizozemski stručnjak.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 07:09