JEDNOSMJERNI DERBI

VIDEO: NOVI DEBAKL UNITEDA Moyes priznao nemoć, zaštitari mu čuvaju transparent

 AFP

Old Trafford polako gubi strpljenje s Davidom Moyesom. Škotski menadžer na klupi Manchester Uniteda doživio je novi debakl, 0-3 protiv gradskog rivala Cityja, a navijači su Moyesu sasuli u lice sve što misle o njemu. Škot se nije previše uzbuđivao, primao je riječi utjehe od klupske maskote... Nakon Olympiacosa najavljivao je veliki preporod Uniteda, a samo pet dana poslije vratio se na početak.

- Igrali smo protiv jako dobre momčad koja igra na onoj razini na kojoj i mi želimo biti. Međutim mi smo još nekoliko razina ispod i trenutno ne možemo parirati ovakvoj igri. Nismo dobro krenuli. City je od početka bio jako dobar, međutim mi smo se polako podizali i do drugog gola smo se borili i tražili šansu. Na kraju smo opet pali i upisali visok poraz - rekao je utučeni Moyes.



Manchester United 0-3 Manchester City Highlight... by ifihighlights

S druge strane, Manuel Pellegrini je likovao. Pobjeda u gradskom derbiju mu je trasirala put prema vrhu ljestvice, a Cityjev stručnjak posebno je oduševljen načinom na koji je njegova momčad protutnjala Old Traffordom.

- Postigli smo tri pogotka, a mogli smo još barem tri ili četiri, od prve minute smo pokazali da smo ovdje došli po tri boda. S druge strane, ne sjećam se nijedne prave Unitedove prilike.

Redari čuvaju transparent 'The chosen one'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 13:16