ISTINSKE ZVIJEZDE

VIDEO: OPĆA NAVALA NA VATRENE Pogledajte kako su Hrvati dočekani na slavnoj rivijeri!

 Screenshot: HNTV

Hrvatski nogometni reprezentativci ulaze u redoviti ritam priprema u Deauvilleu i sve se više koncentriraju na dolazeću utakmicu protiv Turske. Prvi trening odrađen je u revijalnom tonu, na zadovoljstvo nekoliko stotina gledatelja i oduševljenje dječaka koji su mogli uživati u igri s hrvatskim reprezentativcima.

Nakon konferencije za medije, Mandžukić i pomoćni trener Ante Miše su u svoj bazi u hotelu posebno za HNTV razgovarali s Milom Horvat.

Hrvatska nogometna televizija danas donosi dva izravna prijenosa iz Karlovca. U natjecanju nogometnih središta u kojem nastupaju igrači amateri, od trećih liga naniže, u 16.15 igraju NS Rijeka i NS Sjever, a u 18.15 NS Split i NS Zagreb.

To je natjecanje koje se igra u sklopu UEFA regionalnog kupa, a malo je poznat podatak da su prošle godine igrači NS Zagreb, pod vodstvom Sretena Ćuka, igrali u Irskoj finale u kojem su minimalno poraženi od domaćina.

Odmah nakon izravnog prijenosa utakmice Split – Zagreb, oko 20.10, u programu HNTV možete pogledati javljanje Mile Horvat i razgovore s hrvatskim reprezentativcima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 14:38