SLAVLJE

VIDEO: TOTALNA LUDNICA U HOTELU, GRDOVIĆ S IGRAČIMA PJEVAO NA STOLU Pjevač ispunio obećanje i nakon grandiozne pobjede nad Englezima napravio šou

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 12.07.2018. u 03:42

Instagram / Zlatko Dalić

 

Veliko je slavlje organizirano u moskovskom hotelu u kojem su odsjeli hrvatski nogometni reprezentativci nakon njihova grandiozna uspjeha - plasmana u finale Svjetskog prvenstva.

Na Instagramu izbornika Zlatka Dalića objavljena je snimka koja dočarava dio atmosfere.

Kratki video prikazuje naše nogometaše, ponajprije Danijela Subašića i Šimu Vrsaljka, kako pjevaju uz legendarnog zadarskog pjevača Mladena Grdovića koji je samo za njih prije nekoliko dana otputovao u Rusiju, a sada im je priredio pravi spektakl. Mladen je stajao na stolu i svirao gitaru, a svi su s njim pjevali 'Kome bi šumilo more moje sinje' te 'Marjane, Marjane'.

- Ma bit će to fešta za pamćenje, rekao nam je uoči odlaska u Rusiju Grdović i, sudeći prema snimci iz hotela, obećanje je itekako ispunio.

 

Inače, na samom dolasku u hotel, nogometaši su po izlasku iz autobusa na sav glas zapjevali jednu od naših najljepših domoljubnih pjesama: Moskvom se orilo 'Moja domovina'.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo