OSVOJIO INTERNET

VIDEO: Urnebesna reakcija najvećeg šaljivca na Otoku! Evo zašto Klopp nije mogao suzdržati suze

 youtube

Nogometaši Liverpoola sinoć su u velikom gradskom derbiju bili bolji od Evertona 4:0. Osim visoke i vrijedne pobjede Redsa, valja istaknuti i jedan detalj s tog susreta koji je oduševio navijače. U glavnim ulogama bio je Lucas Leiva i naravno, glavni strateg Liverpoola Jürgen Klopp.

Utakmica je već bila riješena kada je u sudačkoj nadoknadi Leiva pokušao zapucati prema vratima gostiju, ali je to učinio toliko loše da je izmamio neprocjenjivu reakciju svog trenera koji se krenuo 'valjati' od smijeha. Klopp se nije mogao suzdržati, a njegova reakcija ubrzo je osvojila internet. POGLEDAJTE VIDEO!

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 14:52