ODLUČILI NAVIJAČI

VIDEO: Uvijek vjerni i Jutarnji.hr nagradili Runju, Vidu i N. Kovača!

Vedran Runje okitio se "vatrenim krilima", Vida istim trofejom u kategoriji mladih igrača, dok je "Ponos navijača" dobio Niko Kovač
 Ronald Goršić / Cropix

Srca navijača najpoznatije izabrane vrste u Hrvatskoj u godini na izmaku osvojio je Vedran Runje. Vratar Lensa tako je premijerno ponio stakleni trofej koji će u budućnosti krasiti vitrine najsrčanijih reprezentativaca, i to u izboru kluba navijača Uvijek vjerni. Laureat je i sam, s obzirom na konkurenciju, iznenađen izborom. Naime, u uži izbor ušla su imena poput Olića, Srne, Modrića...

POGLEDAJTE REZULTATE IZBORA ZA VATRENA KRILA

Runje iznenađen izborom

- Kada vidim sva ta imena, moram priznati da sam pomalo i iznenađen što se ovaj trofej našao u mojim rukama - bila je prva Runjina reakcija.

Isti oni koji su izabrali njega odlučili su i da je Domagoj Vida najsrčaniji mladi nogometaš u Hrvatskoj.

Nakon što je namirena sadašnjost i budućnost našeg nogometa, red je bio da i prošlost dobije svoju zadovoljštinu. Niko Kovač okitio se “Ponosom navijača”, nagradom za poseban doprinos. Bila je to “točka na i” turbulentne godine Kovača starijeg, možda i najvećeg kapetana reprezentacije u povijesti, kako su ga u uvodu etiketirali članovi žirija.

Kovač nabijen emocijama

- Lakše mi je bilo igrati pred tisućama navijača nego pričati ovdje pred vama. Nedostaje mi riječi kojima bih opisao ono što sada osjećam - iskren je bio Kovač kojem je zapljeskao i budući predsjednik Hrvatske. Naime, oba kandidata koja se natječu za tu funkciju našla su svoja mjesta na svečanoj dodjeli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 06:31