LONDON MU JE SUĐEN

VIDEO Wenger je krenuo u revoluciju: Prvi pick je Hrvat koji bi trebao činiti okosnicu momčadi

 Valerio Pennicino / Stringer / Getty

Priča se valja već barem pola godine, tako da najnovije vijesti treba uzeti s rezervom. Već mnogo puta dosad talijanski i engleski mediji Marcela Brozovića preselili su u Arsenal, stoga najave od srijede nisu nikakva novost. Kao i činjenica da 'Brozović definitivno odlazi ako Inter ne izbori Ligu prvaka'.

To se sve, realno, već zna i o tome se pisalo u pregršt navrata, baš kao i činjenica da je Roberto Mancini već odredio da će ga u dresu Nerazzurra zamijeniti Sampdorijin Roberto Soriano...

Pa ipak, današnje najave Tuttosporta da je Arsenal definitivno prekrižio Oxlade-Chamberlaina i Ramseyja, te da na ljeto istječu ugovori Arteti, Flaminiju i Rosickom, koje Topnici ne žele produljiti, otvaraju vrata rekonstrukciji veznog reda Arsenala u kojem bi jednu od bitnijih uloga trebao preuzeti hrvatski reprezentativac.

Arsene Wenger tim je tragom već sada Interu, tvrde Englezi i Talijani, odaslao tešku okvirno 20 milijuna eura, što je vrlo blizu željene Interove cijene od, otprilike, 25 milijuna. Čini se da će ubrzo dogovoriti...

Brozović je ove sezone za Inter odigrao 26 utakmica, uz tri gola i tri asistencije.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 01:15