ODLUKA ČELNIKA

Vraća se Florin Cernat!

Put Maribora, na pripreme nogometaša Hajduka, na provjeru su stigla dvojica Brazilaca - napadač i desni bočni, igrači tamošnjeg prvoligaša Gremija

SPLIT - Put Maribora, na pripreme nogometaša Hajduka, na provjeru su stigla dvojica Brazilaca - napadač Rafael Paraiba i desni bočni Tiago Ribeiro Santos, igrači tamošnjeg prvoligaša Gremia - najavio je predsjednik Hajduka Mate Peroš nakon višesatne sjednice Nadzornog odbora kluba održane u petak na poljudskom stadionu.

Predsjednik Nadzornog odbora Ivan Kuret, ističući da su sve odluke na sjednici donesene jednoglasno, najavio je i skori dolazak rumunjskog veznjaka Florina Cernata, koji je već odradio jedan “mandat” u bijelom dresu. Na sjednici je vjerojatno - nakon više novinskih napisa o smjeni - bilo riječi i o budućem statusu samog Peroša, jer je on sam novinarima rekao da nije ni u kakvom sukobu s najvećim pojedinačnim klupskim dioničarom Jakom Andabakom, nego je ustvrdio da je bila riječ o “nesporazumu”. Ipak, predsjednik bijelih najavio je svoj skorašnji odlazak.

- Otići ću nakon dovršetka dokapitalizacije kluba, kad bude sazvana nova skupština Hajduka, i vratit ću se svome odvjetničkom poslu - rekao je Peroš. Inače, očekuje se da taj završni čin privatizacije Hajduka bude završen u sljedeća dva mjeseca.

- Mi smo poput bolesnika koji je izašao iz bolnice, a ako se budemo ponašali kao prije, vratit ćemo se u bolnicu - poslužio se simbolikom Peroš.

Nadzorni odbor se pozabavio i omladinskom školom, čiji je šef i službeno postao bivši trener prve momčadi Goran Vučević, a iznenađenje su dva imena na mjestu kondicijskih trenera omladinskog pogona - uz Joška Vlašića, tu je i njegov sin Marin. Novi demonstratori “bijelim tićima” bit će Igor Tudor i Zlatko Vujović, koji se time i definitivno vratio iz seniorskog pogona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:54