POJASNIO ŠPANJOLCIMA

VUČEVIĆ TVRDI 'Sušić je na korak od potpisa za Inter, nije istina da Sevilla nudi više od Talijana'

 Ivan Brkic / Glas Podravine / CROPIX

Nakon medijskih spekulacija o interesu nekih talijanskih klubova za Tina Svena Sušića oglasio se sportski direktor Hajduka Goran Vučević.

- Sušić je na korak od potpisivanja za Inter, to je sve što mogu reći na tu temu. Imali smo razgovore s predstavnicima Seville, međutim nije se dogodilo ništa konkretno. Nije istina da su dali veću ponudu od Intera - kazao je sportski direktor Hajduka Goran Vučević za španjolske novine Estadio Deportivo koje su riječi operativca Bijelih prenijele i na svojoj internet stranici.

Radi se o lokalnom listu koji prati Sevillu, a Andalužane je iz prve ruke zanimalo što ima nova u vezi s eventualnim prelaskom Tina Svena Sušića iz Hajduka u Sevillu.

- Dva puta sam bio u Milanu kako bismo zaključili posao. I trener Mancini i sportski direktor Ausilio su se složili s njegovim angažmanom, međutim zatražili su vremena kako bi posložili neke stvari unutar svoje momčadi. Za kraj mjeseca je predviđen odlazak u Milano. Mnogi klubovi su bili zainteresirani, no igrač je želio u Inter i to će biti njegova sudbina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 01:43