NEMORALNA PONUDA

ZENIT NUDI 8,5 MILIJUNA EURA ZA VEDRANA ĆORLUKU U Sankt Peterburgu ne odustaju

 Damir Krajač/CROPIX

Hrvatski reprezentativac i branič moskovskog Lokomotiva Vedran Ćorluka pregovara sa Zenitom iz Sankt Peterburga. Čarli je nakon odlaska braniča Zenita Brune Alvesa u Fenarbahče postao poželjna karika u obrani ruskoga doprvaka prošloga prvenstva. Prema pisanju Izvjestija, ponuda je teška 8,5 milijuna eura.

Ćorluka je, navodi portal, već dao svoj pristanak na transfer, no Moskovljani zasad ostaju “hladni” jer tvrde: “Ćorluka nije za prodaju, on je jedan od vodećih igrača momčadi, a pustiti ga u tabor mogućih izravnih konkurenata u sljedećem prvenstvu nije u skladu s planovima kluba.”

Na pitanje je li njegov mogući odlazak možda vezan s neizvjesnom situacijom trenera Bilića, iz kluba odgovaraju: “Ćorlukina budućnost ne ovisi o hrvatskom treneru, nije on njegovo privatno vlasništvo, a u ovoj situaciji takav igrač potreban je našem klubu.”

Ćorluka je u Lokomotiv prošloga ljeta došao iz Tottenhama za 6 milijuna eura, u ruskom prvenstvu odigrao je 27 utakmica, postigao jedan gol i imao dvije asistencije. Ugovor sa “željezničarima” veže ga do ljeta 2016. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 03:46