VARDAR PRVAK

CO Zagreb sredio Slovake za treće mjesto u SEHA ligi

 Nenad Dugi/CROPIX

Rukometaši Croatia osiguranja Zagreb osvojili su treće mjesto na Final Fouru regionalne SEHA lige u Novom Sadu pobijedivši Tatran Prešov 36-28. Izuzev nekoliko početnih minuta, susret za broncu protekao je u potpunoj dominaciji hrvatskog prvaka. Premda je slovački sastav osvojio prvo mjesto u regularnom dijelu natjecanja, CO Zagreb je rutinski stigao do pobjede i nagrade od 15.000 eura.

Najefikasniji igrači u redovima hrvatskog sastava bili su Sandro Obranović sa 10 golova, te Luka Stepančić i Ilija Brozović sa po četiri gola. Sjajan je bio i Ivan Stevanović sakupivši 13 obrana.

Kod Tatran Prešova najefikasniji su bili Dainis Kristopans i Oliver Rabek sa po šest golova. Jakub Krupa je na vratima sakupio 11 obrana.

CO Zagreb je drugi put osvojio treće mjesto u SEHA ligi nakon 2012. godine, a prošle sezone je bio i pobjednik ovog natjecanja.

Rukometaši Vardara po drugi put su pobjednici regionalne SEHA lige nakon što su u finalnom susretu završnog turnira u Novom Sadu pred 3.000 gledatelja pobijedili bjeloruski Brest Meškov 29-27.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. lipanj 2024 21:57