RUKOMETAŠI OTPUTOVALI

FOTO: 'JA SAM SPREMAN ZA KATAR!' Evo zašto je Zlatko Saračević oduševio sve na Plesu

 Damir Krajač / CROPIX

Jedna gospođa je mislila da pred njom stoji grupa poduzetnika.

- Odijela su nas sakrila - smije se Mirko Alilović.

Košulje, sakoi i traperice.

- Malo neobično za nas, ali moramo i mi ponekad biti ozbiljni. Što se mora, nije teško.

Ozbiljni i ušminkani na zagrebačkom aerodromu čekali su let prema Kataru.

- Sve smo ponijeli što trebamo. Tenisice, dobru volju i motivaciju. Pozitivni smo, odradili smo dobre pripreme, prošlo je bez ozljeda, nemamo problema, više i ne smijemo tražiti. Sada ćemo imati dva dana za prilagodbu, loviti euforiju prvenstva i onda da napokon krene.

A kad krene...

- Na prvi dan utakmice sve se promijeni u nama. Mali presing dođe do nas, taj prvi dan je najteže. Ali kad krene, nakon prvih nekoliko minuta, sve nestane i posvetimo se onome što znamo - igranju dobrog rukometa. Šteta samo što je prvenstvo tako daleko i skupo za hrvatske navijače, ali znam da ćemo, kao i do sada, ostaviti srce na terenu. Potrebno će biti i malo sreće, koju trebamo sami izazvati, za korak više. Nadam se da nećemo razočarati - poručio je Mirko.

A da znaju gdje to točno idu, pobrinuo se legendarni hrvatski rukometaš Zlatko Saračević, stručni komentator RTL televizije, koja će prenositi ovo SP. U avion je s dečkima otišao u posebnom outfitu. Obukao se u - Arapina. Ne moramo vam ni reći kakvo je oduševljenje nastalo na aerodromu...

- Ja sam spreman za Katar!

Atmosfera je dobra. Šteta bi bila pokvariti je...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 06:11